Veelgestelde vragen

Wat zijn de regels?
De regels van een escape room zijn beperkt. Groepen bestaan uit maximaal 7 personen. Voor grote groepen ontvangen jullie een speciaal programma. Samen met je groep ga je een van de kamers binnen en de deur gaat op slot! Vervolgens hebben jullie 30 minuten de tijd om een reeks puzzels, raadsels en mysteries op te lossen waarna u uit de kamer kunt ontsnappen. De druk wordt steeds groter waardoor teamwork en communicatie enorm belangrijk zijn. Door goed samen te werken, te communiceren en te coördineren ben je in staat om binnen de tijd te ontsnappen. Hoe sneller hoe beter, want wij houden de scores per week/maand goed bij. Is het achteraf niet gelukt om uit de kamer te ontsnappen, dan is dat erg jammer en leggen wij je graag uit hoe jullie tot de juiste oplossing had kunnen komen! Na 30 minuten wissel je van kamer, je speelt dus altijd 2 kamers. Het is dan ook niet mogelijk om de kamers apart te boeken.  


Wat zijn de taalvereisten?
Het spel bestaat voor een groot deel uit opdrachten, raadsels en aanwijzingen zonder tekst. Daarnaast zijn hints in het Nederlands en Engels beschikbaar.


Voor welke gelegenheden is Escape Den Bosch geschikt?
Wilt u met een grote groep langskomen, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We zullen dan meerdere tijdsmomenten voor uw groep reserveren en een maatwerk plan voor u maken met bijvoorbeeld andere activiteiten. We zijn flexibel en kunnen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en sportteam een geweldige dag organiseren dankzij onze samenwerkingsverbanden in Den Bosch.


Wat is de minimum leeftijd?
Spelers vanaf 16 jaar zijn welkom. Jongere spelers kunnen het spel met hun ouders spelen. Wij kunnen niet garanderen dat het spel voor kinderen net zo leuk zal zijn als voor volwassen spelers.


Moet er rekening worden gehouden met bepaalde kleding?
U hoeft geen rekening te houden met bepaalde kleding.


Is het mogelijk mijn reservering te wijzigen, te verplaatsen en te annuleren?
Het is mogelijk om uw reservering te wijzigen, te verplaatsen of te annuleren. We horen het echter graag op tijd. Stuur ons ten minste 3 dagen voor de boeking een e-mail om een nieuwe datum en tijd te prikken, het aantal deelnemers te wijzigen of geheel te annuleren. Indien u dit niet ten minste 3 dagen voorafgaand aan de boeking laat weten, zijn wij helaas genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.


Wat zijn de betaalmogelijkheden?
U kunt het bedrag op de dag zelf bij ons voldoen per pin of contant. Uiteraard kunt u het bedrag ook vooraf overmaken, zie hiervoor de gegevens die u bij de boekingsbevestiging ontvangt.


Hoe moet ik reserveren?
Indien u wilt reserveren dan kan dit middels onze “reserveren” pagina. U kiest hier een datum en een starttijd die u graag wilt boeken; voer uw naam, e-mail adres en telefoonnummer in en klik op “reserveer”. Let op! Uw boeking is pas definitief nadat u een bevestiging per mail heeft ontvangen.