Coronavirus

Vanaf 5 juni 2021 zijn wij weer geopend! 

Na de versoepelingen van de Coronamaatregelen en in goed overleg met de Gemeente 's-Hertogenbosch en veiligheidsregio Brabant Noord, is besloten dat we vanaf 5 juni 2021 onze deuren weer mogen openen! 

Escape Rooms zijn kleinschalig vermaak, waarbij je enkel speelt met mensen die je kent. Het risico op besmetting is hierdoor dusdanig geminimaliseerd, dat wij, door weer open te gaan, aansluiten op het beleid van de rijksoverheid en het RIVM.  De puzzels, raadsels en opdrachten in onze Escape Rooms kunnen allemaal afzonderlijk van elkaar opgelost worden, en daardoor is het zelfs voor de deelnemers mogelijk om tijdens het spelen de anderhalve meter afstand na te leven! Hiervoor dienen de deelnemers in de kamers wel zelf goed op te letten en hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. 

Extra maatregelen

De besmettingskans in een Escape Room is dus minimaal. Desondanks hebben wij ervoor gekozen om extra voorzorgsmaatregelen te nemen:

-        Ons personeel houdt standaard anderhalve meter afstand en gebruikt latex handschoenen tijdens hun werkzaamheden. 

-        Onze bezoekers wordt gevraagd om bij binnenkomst direct de handen te wassen. Daarnaast verplichten wij onze spelers om voor aanvang én na afloop desinfecterende gel te gebruiken.

-        Wij reinigen na iedere speelbeurt de contactvoorwerpen en onze kamers grondig met desinfectiedoekjes die 80% ethanol bevatten.

-        Onze medewerkers zijn geïnformeerd over de richtlijnen van de rijksoverheid, volgen die op, en zijn bewust van de kenmerken van besmetting.

-        Je komt 5 minuten voor je starttijd en je vertrekt direct na het spelen van de beleving.

Zelf niet helemaal fit?

Als je verkoudheidsklachten vertoont, niet fit bent of mogelijk contact hebt gehad met iemand met het coronavirus, vragen wij je voor de gezondheid van je eigen groep en die van ons personeel om niet te komen spelen en later terug te komen in goede gezondheid.

Boek nu!

Hebben jullie zin om na een lange tijd binnen te zitten eindelijk weer iets super tofs te gaan doen? Bel ons dan snel op 073 720 0720 of stuur een e-mail naar info@escape-denbosch.nl. Wij hopen jullie in ieder geval snel te mogen verwelkomen bij Escape Den Bosch!