Nieuwe locatie!

Escape Den Bosch heeft een nieuwe locatie geopend met 2 nieuwe Escape Rooms! Onder de naam de Bossche Escape Room zijn er twee kamers geopend op een zeer gunstig gelegen locatie in het centrum van de stad. Het zijn typisch Bossche Escape Rooms met een erg leuk thema!

Escape Room: "Het geheim van de Bossche Bol"
Wie Den Bosch zegt, zegt Bossche Bol. Al sinds 1938 is het gebakje niet meer weg te denken uit Den Bosch. Met deze typisch Bossche Escape Room kan jij nu gaan ontdekken hoe het er aan toe gaat bij Banketbakkerij Lambertus! Kunnen jullie de stress aan wanneer de bestellingen binnen stromen en alles mis dreigt te gaan. Zorg er met je collega’s voor dat alle bestellingen op tijd klaar zijn en hou zo de eer van de bakkerij hoog!

Escape Room: "Het mysterie van de Sint-Jan"
Na de renovatie van de Sint Jan in 1634, zijn er zeven zielen ontsnapt uit hun graf. Na jaren dwalen door de Sint Jan, hoorde Journalist Frederick Molegraaf over de zielen en besloot hen te helpen. Hij is op onderzoek uitgegaan om te achterhalen wat de laatste wensen waren van deze zielen.
Kunnen jullie samen met Journalist Frederick er achter komen wat de laatste wensen van de zielen waren. Frederick kan dit natuurlijk niet alleen! Lukt het jullie om samen met hem het mysterie van deze 7 zielen binnen één uur op te lossen?!

Voor meer informatie en reserveren ga snel naar:

www.bossche-escaperoom.nl

Hier kun je direct de beschikbaarheid zien en jullie gewenste tijd online reserveren!