NIEUW ! AR City Game

Op zoek naar iets origineels? Wij hebben een compleet nieuwe Augmented Reality City Game voor jullie! De city game van de toekomst waar de technologie je meeneemt op een spannende missie in Den Bosch.

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

From Russia With Love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

Kan jij goed samenwerken, ben je alert en doe jij er alles aan om te winnen?

Dan is dit je kans om bij ons nieuwe team van geheime agenten te komen!

Werk met de nieuwste technologie en de vetste gadgets om alle raadsels en mysteries op te lossen in de binnenstad van Den Bosch! Behaal jij de meeste punten? Dan wordt jouw team gehuldigd door onze Bossche Geheime Dienst!

Durf jij het spannende avontuur aan?

Tarieven
6 t/m 10 personen€ 27,50 p.p. incl. btw
11 t/m 20 personen€ 25,00 p.p. incl. btw
21 t/m 30 personen€ 22,50 p.p. incl. btw
31 of meer personen€ 19,50 p.p. incl. btw


Speelduur:
 3 uur incl. uitleg
Aantal personen: 6 t/m 72
Inclusief: 1 drankje