Deal van de maand: Escape Room & Herfst BBQ Boot!

Deze combideal is perfect voor teambuilding en plezier! Alleen door goed samen te werken kan er ontsnapt worden uit de Escape Rooms. Lukt het jullie om binnen de tijd alle codes te kraken? Stap vervolgens aan boord van de BBQ Boot waar jullie zullen genieten van een compleet verzorgde BBQ met onbeperkt drankjes. Hieronder is de informatie van beide activiteiten te vinden.

Escape room

Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat de afgelopen jaren enorm gegroeid is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. 

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie!

Bij Escape Room Den Bosch kun je een 'real life’ Escape Room ervaring verwachten in hartje Den Bosch. Met ons unieke concept waarbij je met je gezelschap uit maar liefst twee kamers moet proberen te ontsnappen, onderscheiden we ons van andere Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms: Het Atelier van Jeroen Bosch, de Martelkamer en de Casinokamer.

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de tweede kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2 keer proberen te ontsnappen! Daarnaast hebben jullie gedurende de pauze de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. 

Bij deze Escape Room is samenwerken erg belangrijk. Iedereen heeft een aandeel in het oplossen van de puzzels. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Leer elkaar nog beter kennen, vertrouw op elkaars ideeën en vier samen de overwinning als jullie binnen de tijd de Escape Room weten te verlaten.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief: 

  • Professionele begeleiding
  • 1 drankje naar keuze

BBQ BOOT

Het ideale diner voor jullie bedrijfsuitje! Meevaren op een prachtige boot of sloep met aan boord een compleet verzorgde BBQ én onbeperkt bier, wijn en fris!

Jullie stappen aan boord van een klassieke Amsterdamse salonboot aan de lange steiger ter hoogte van het Bolwerk Sint Jan. Dan varen jullie door onder andere de Dieze, Dommel en de Aa van Den Bosch. Tijdens het varen genieten jullie van het heerlijk verzorgde BBQ-menu, onbeperkt drankjes en een lekker muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen maken. Wat wil je nog meer?

De rondvaart duurt 2,5 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 6 tot 50 personen tegelijk. Uiteraard wordt de boot voor jullie gezelschap privé ingezet.

Er zijn meerdere BBQ menu's mogelijk zodat we aan iedereen een passend menu kunnen serveren.

TOELICHTING BBQ MENU'S: 

Alle BBQ arrangementen zijn maaltijdvullend en inclusief verschillende verse salades, verschillende soorten sauzen, stokbrood met kruidenboter en onbeperkt bier, fris en wijn.

Royaal Vlees menu: Hamburger, kipspies, karbonade, BBQ-worstje, Satépin

Vis-Vlees menu: Runder hamburger, Satépin, Pangafilet, Garnalen spies, Zalmpakketje

Vegetarisch menu: Diverse groenten spiesen, vegetarische burger, vegetarische schaslick. 

Inclusief:

  • Rondvaart
  • BBQ Buffet
  • Onbeperkt drank (bier, wijn en fris)

Deal van de maand: ESCAPE ROOM - winter BBQ BOOT

Dit dagprogramma is te boeken vanaf 10 personen. 

Tijdsduur: circa 4,5 uur 

 

Tarieven:

Tarief
Escape Room + BBQ Boot    Royaal Vlees Menu€ 81,50 p.p. incl. BTW                        
Escape Room + BBQ Boot    Vis-Vlees Menu€ 86,50 p.p. incl. BTW     
Escape Room + BBQ Boot    Vegetarisch Menu€ 85,50 p.p. incl. BTW