Deal van de Maand: Escape Room & Borrelboot!

Een Escape Room afsluiten met een lekkere Borrelboot?

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de 2e kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2x proberen te ontsnappen! Jullie zijn ongeveer 1 uur en 45 minuten bij ons binnen. Binnen dit tijdslot hebben jullie de mogelijkheid om eventueel nog een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. Wij hebben de volgende kamers: 

HET ATELIER VAN JEROEN BOSCH

DE MARTELKAMER 

DE CASINOKAMER


Borrelboot

Wat is er lekkerder dan, tijdens jullie dag heerlijk te relaxen op een mooie oude boot. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen. 


Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn & fris! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 


Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. 


Een ander groot voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. Dit arrangement is te boeken tot 50 personen. Uiteraard wordt de sloep voor jullie privé ingezet. Het is mogelijk om de Borrel-Boot voor 1 uur of 2 uur te boeken. 


Inclusief:
- Rondvaart

- Onbeperkt drank (Bier, wijn & fris)

- Bittergarnituurtje, chips, zoutjes & nootjes

 

Tarief (vanaf 10 personen)

ArrangementNormaal tarief: Deal van de maand:
Escape Room incl. 1 drankje & Borrel Boot 1 uur:€ 46,50 p.p. € 42,50 p.p 
Escape Room incl. 1 drankje & Borrel Boot 2 uur:€ 56,50 p.p. € 49,50 p.p. 

*Alle Tarieven zijn inclusief BTW en op basis van minimaal 10 personen berekend. Voor groepen met minder personen wordt het minimale tarief van 10 personen in rekening gebracht.