Deal van de Maand: Escape Room & BBQ Boot!

Een Escape Room afsluiten met een BBQ boot? 

Op zoek naar iets origineels? Kom bij ons Escape Rooms spelen en sluit deze spannende activiteit af met een unieke BBQ Boot! Bij ons spelen jullie altijd 2 Escape Rooms. Wij hebben 3 Escape Rooms:

HET ATELIER VAN JEROEN BOSCH

DE MARTELKAMER 

DE CASINOKAMER

Onze kamers zijn ingericht voor maximaal 30 minuten speeltijd. Je begint met het gezelschap in een van onze kamers en zodra jullie zijn ontsnapt of wanneer de tijd om is, gaan jullie de 2e kamer spelen. Met je groep kun je dus maar liefst 2x proberen te ontsnappen! Jullie zijn ongeveer 1 uur en 45 minuten bij ons binnen. Binnen dit tijdslot hebben jullie de mogelijkheid om eventueel nog een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. 

BBQ BOOT

Het meest bijzondere diner voor jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Meevaren op een prachtige salonboot met aan boord een complete BBQ en onbeperkt bier, wijn & fris!

Jullie stappen aan boord van een klassieke Amsterdamse rondvaartboot aan de lange steiger ter hoogte van het Bolwerk Sint Jan. Deze boot is volledig in de voorjaarssferen gebracht. Dan varen jullie voor 2,5 uur door o.a. de Dieze, Dommel en de Aa van Den Bosch. Tijdens het varen genieten jullie van het heerlijk verzorgde BBQ-menu, onbeperkt drankjes en een lekker muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen maken. 

De rondvaart duurt 2,5 uur en de starttijd mogen jullie zelf bepalen. De boten bieden plaats aan 12 tot 50 personen tegelijk. Uiteraard wordt de sloep voor uw gezelschap privé ingezet.

Er zijn meerdere BBQ menu's mogelijk zodat we bij ieder bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag een passend menu kunnen serveren.

Inclusief:

  • Rondvaart
  • BBQ-Buffet
  • Onbeperkt drank (Bier, wijn & fris)

TOELICHTING BBQ MENU'S: 

Alle BBQ arrangementen zijn maaltijd vullend en inclusief verschillende verse salades, verschillende soorten sauzen, stokbrood met kruidenboter en onbeperkt bier, fris en wijn.

Royaal Vlees menu: Hamburger, kipspies, karbonade, BBQ-worstje, Satépin

Vis-vlees menu: Runder hamburger, Satépin, Pangafilet, Garnalen spies, Zalmpakketje

Vegetarisch menu: Diverse groenten spiesen, vegetarische burger, vegetarische schaslick. 

Het Barbecue Boot arrangement is te boeken van 12 tot 50 personen. (minder op aanvraag)

Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief boot huur, schipper,  brandstof, BBQ diner, onbeperkt bier/fris/wijn en BTW.  

Tarief (incl. BBQ boot vanaf 12 personen)

ArrangementNormaal tarief: Deal van de maand:

Escape Room incl. 1 drankje & BBQ Boot Royaal:€ 80,50 p.p.€ 77,50 p.p.
Escape Room incl. 1 drankje & BBQ Boot Vis/Vlees:€ 85,50 p.p.€ 82,50 p.p.
Escape Room incl. 1 drankje & BBQ Boot Vegetarisch:€ 84,50 p.p. € 83,50 p.p. 

*Alle Tarieven zijn op basis van minimaal 12 personen berekend en inclusief bootverhuur, schipper, brandstof, BBQ diner, onbeperkt bier/fris/wijn en BTW. Voor groepen met minder personen wordt het minimale tarief van 12 personen in rekening gebracht. 

Vraag snel naar een offerte op maat!