22 t/m 42 personen

Escape Programma 
Zijn jullie met een groep van 22 t/m 42 personen? Geen probleem! Wij hebben voor jullie gezelschap een leuk Escape programma ontwikkeld, waarbij 4 tot 6 groepen op verschillende manieren tegen elkaar gaan strijden. Jullie spelen allemaal 2 keer een Escape Room van een half uur. In het programma zit voor iedereen 2 keer een pauze.

Deze pauzes kunnen jullie opvullen met een aantal leuke activiteiten die wij jullie aanbieden. Zo kan er gekozen worden voor een PubQuiz of het Escape Boxspel. Deze activiteiten zullen jullie spelen in onze gezellige lounge. Hier is het ook mogelijk om een drankje te nuttigen.

Met een groep van 22 t/m 42 personen zijn jullie 2,25 tot 3 uur bij ons binnen. 

Toelichting PubQuiz
Wie vermoorde er 5 prostituees in Londen City tijdens het jaar 1888? Welke artiest werd in 2000 gevonden met 15,2 gram marihuana in een luchthaven op Hawaï? Welk gangsterpaar werd met 104 kogels doorboord?We laten in de quiz 8 verschillende categoriën terug komen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer of de zanger moeten raden. Probeer samen met je team zo snel mogelijk alle antwoorden juist te beantwoorden. 
De PubQuiz kan 1 of 2 pauzes in beslag nemen. 

Toelichting Escape Boxspel
In de pauze kunnen jullie er ook voor kiezen om ons Escape Boxspel te spelen. Met dit spel wanen jullie je in een ware Escape Room Experience. Door het oplossen van raadsels en opdrachten kunnen de sloten worden geopend en kom je steeds verder in het spel. Maar pas op! Soms kun je bepaalde dingen nog niet oplossen voordat je het andere opgelost hebt. 
Het Escape Boxspel zal 1 van de 2 pauzes in beslag nemen. 

Diner
Veel groepen maken dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch:

- Restaurant Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- Café CinQ (keuze uit verschillende menu's)

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

Ronde

2
3
4

Escape Room
Groep 1 + 2 + 3
Groep 4 + 5 + (6)
Groep 1 + 2 + 3
Groep 4 + 5 +(6)

PubQuiz of Escape Boxspel
Groep 4 + 5 + (6)
Groep 1 + 2 + 3 
Groep 4 + 5 + (6)
Groep 1 + 2 + 3

Tarieven ma t/m zo*:
Escape Room €19,- p.p
Incl. PubQuiz €29,50** p.p. 
Incl. Boxspel €29,50 ** p.p.
Incl. 2x PubQuiz € 36,50** p.p. 

 

*Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW.
** Escape Room incl. PubQuiz of Boxspel is incl. 1 drankje naar keuze.

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!