Zomerdeal: AR City Escape & Borrelboot!

Met deze combideal wordt jullie dagje uit gegarandeerd een geslaagde dag om nooit meer te vergeten! Speel de AR City Escape en ga op missie in de mooie binnenstad van Den Bosch. Sluit deze leuke dag af met een heerlijke vaartocht op de Borrelboot! Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten.

AR CITY Escape

Durven jullie het spannende avontuur aan?

Op zoek naar iets origineels? Wij hebben een compleet nieuwe Augmented Reality City Escape Game voor jullie! Dit is dé city game van de toekomst waar de technologie je meeneemt op een spannende missie in Den Bosch.

Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Met jullie eigen AR Kit en een tablet worden jullie op missie gestuurd in Den Bosch. Augmented Reality helpt jouw team geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

MISSIE: FROM RUSSIA WITH LOVE

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd op Engelse bodem. Skripal is een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken! Alles hangt af van jouw team. Werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op: niemand is te vertrouwen…

Kan jij goed samenwerken, ben je alert en doe jij er alles aan om te winnen? Dan is dit je kans om bij ons nieuwe team van geheime agenten te komen!

Werk met de nieuwste technologie en de vetste gadgets om alle raadsels en mysteries op te lossen in de binnenstad van Den Bosch! Behaal jij de meeste punten? Dan wordt jouw team gehuldigd door onze Bossche Geheime Dienst!

Inclusief:

 •  1 drankje naar keuze
 •  AR Kit met toffe gadgets
 •  Tablet gedurende het spel

  BORRELBOOT

  Heerlijk relaxen onder het genot van lekkere koude drankjes en borrelhapjes op een mooie klassieke salonboot? Dat kan op onze Borrelboot! Met jullie gezelschap zullen jullie niet alleen genieten van elkaar, maar ook van het prachtige Den Bosch waar jullie doorheen zullen varen.   

  Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn en fris! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 

  Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een gezellig muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met een AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat jullie je eigen feestje kunnen bouwen aan boord! Een ander groot voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is. 

  Uiteraard wordt de boot voor jullie privé ingezet. Het is mogelijk om de Borrelboot voor 1 uur of 2 uur te boeken. 

  Inclusief:

  • Rondvaart
  • Onbeperkt drank (bier, wijn en fris)
  • Chips, zoutjes en nootjes
  • Borrelplankje

  ZOMERDEAL: AR CITY GAME & Borrelboot

  Dit dagprogramma is te boeken vanaf 10 personen. 

  Tijdsduur: 4 of 5 uur

  Tarieven*:

  10 personen    11 t/m 20 personen21 t/m 30 personen31 personen of meer
  AR City Game + Borrelboot 1 uur € 52,50 p.p.€ 50,00 p.p.€ 47,50 p.p.€ 44,50 p.p.
  AR City Game + Borrelboot 2 uur € 62,50 p.p.€ 60,00 p.p.€ 57,50 p.p.€ 54,50 p.p.

  *Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW.

  Bovenstaande activiteiten zijn ook te combineren met de activiteiten van de Deal van de Maand! Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

  Vraag snel naar een offerte op maat!