Tapasboot

Wat is er lekkerder dan tijdens jullie dagje uit te relaxen op het water en te genieten van overheerlijke tapas, met een lekker glas bier of wijn en een muziekje op de achtergrond. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen.

Tijdens de 2,5 uur durende vaart hebben jullie de beschikking over een heerlijk tapasmenu en lekker koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, wijn & fris. Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! 

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. Een ander groot voordeel van deze boot is, dat er een toilet aanwezig is. Uiteraard wordt de boot voor jullie privé ingezet. 

Tarieven*
Dit arrangement is te boeken tot 60 personen. Uiteraard wordt de sloep voor jullie privé ingezet. Deze tocht duurt 2 uur. 

*Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW, onbeperkt bier/wijn/fris en tapas. 

Tarieven tot 12 personen:

Op aanvraag

Tarieven vanaf 12 personen:

Tapasboot 2,5 uur:
€ 59,50 p.p. incl BTW

 

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!