Floating Dinner

Wilt u echt iets speciaals en exclusiefs voor uw groep of bedrijf, dan is dit wat u zoekt! U stapt aan boord voor een floating dinner. Tijdens het borrelen vaart de boot naar een door u gekozen restaurant voor het nuttigen van het voorgerecht. Na het voorgerecht te hebben gehad stappen jullie weer aan boord om, al borrelend, weer door te varen naar het restaurant van uw keuze om daar het hoofdgerecht te nuttigen. Daarna gaat de tocht natuurlijk weer verder om uiteindelijk naar het restaurant te varen waar jullie het nagerecht gaan proeven. Jullie ervaren de schoonheid van de stad vanaf het water onder het genot van een drankje en jullie gaan genieten van een 3-gangenmenu bij drie verschillende restaurants! De deelnemende restaurants en de keuze voor de gerechten staan onder aan deze pagina omschreven.

Naast het borrelen tijdens jullie tocht kunnen jullie ook genieten van een muziekje. De boot is voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een gezellig feestje van gemaakt kan worden. Een bijkomend voordeel van deze boot is dat er een toilet aanwezig is.

Tarieven

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 personen. Uiteraard wordt de boot voor jullie privé ingezet. De floating diner duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur.

Tarief tot 15 personen:

Op aanvraag

Tarief vanaf 15 personen:

€ 64,50 incl BTW per persoon. (Boottocht + 3  restaurants)*

*Dit arrangement is exclusief drankjes. Aan boord van de boot kan drank worden afgekocht voor € 14,50,- per persoon. (Hollandse bar) In de restaurants dienen de drankjes apart te worden af gerekend.

Deelnemende restaurants

- De Unie – tot 40 personen
- Sammy’s steak house – tot 20 personen
- De Engelenburcht – vanaf 20 personen
- la Cucaracha – tot 40 personen
- Bar le Duc – tot 40 personen
- Metropole

RESERVEER NU OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN!