Escape City Game & Borrelboot

Escape City Game
De Escape City Game is een speciaal ontworpen Escape Spel in de binnenstad van Den Bosch. Escape Rooms zijn voornamelijk gebouwd voor kleine groepen. Met de gehele binnenstad als Escape Room is de Escape City Game de ideale Escape ervaring voor grote én kleine groepen.

Met verschillende aanwijzingen, een kist vol attributen, verzegeld met meerdere sloten en de binnenstad van Den Bosch als Escape Room gaan jullie alle codes kraken. Lukt het jullie om samen de sloten te openen en op tijd terug te zijn voor de finale?

Borrelboot
Wat is er lekkerder dan, een dag vol spanning heerlijk relaxt af te sluiten op een mooie oude boot. Niet alleen de boot is prachtig, maar ook de mooie stukken, grachten en rivieren van Den Bosch waar jullie door heen zullen varen. 

Tijdens de vaart hebben jullie de beschikking over lekkere koude drankjes. Aan boord hebben wij voor jullie gekoelde biertjes, fris en wijn! Deze drankjes zijn voor jullie onbeperkt gedurende de hele tocht! Ook kunnen jullie genieten van heerlijke borrelhapjes zoals een bittergarnituur, nootjes, zoutjes, snoepgroente, kaas en worstjes.

Naast de lekkere drankjes kunnen jullie tijdens de vaart ook genieten van een muziekje. De boot is namelijk voorzien van een goede audio-installatie met AUX-kabel. Jullie kunnen indien gewenst jullie eigen muziek draaien, zodat er een mooi feestje gebouwd kan worden aan boord. Een ander groot voordeel van deze boot is, dat er een toilet aanwezig is. 

Voorbeeldprogramma*:
Escape City Game
Borrelboot

 

14:00 tot 17:00 uur
17:00 tot 19:00 uur

*De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen.

Tarieven vanaf 10 personen*:
Escape City Game incl. 2 drankjes & 1 uur Borrelboot
€59,50 p.p. 
Escape City Game incl. 2 drankjes & 2 uur Borrelboot
€64,50 p.p. + €75 vast tarief boothuur.

*Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW.