Escape Room, Crazy 88 & Diner

Escape Room
Het spelen van een Escape Room is een razend populair fenomeen dat het afgelopen jaar enorm gegroeid is in Nederland, maar ook over de rest van de wereld. 

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning!

Het is een 'real life’ escape room ervaring in hartje Den Bosch. Samen met je vrienden probeer je binnen 30 minuten te ontsnappen uit de kamer! 

30 minuten zitten jullie opgesloten in een kamer met als doel om zo snel mogelijk uit deze kamer te ontsnappen. Los de raadsels op en probeer 'out of the box’ te denken. Benut hierbij elkaars kennis en creativiteit.

Ga voor een Escape ervaring om nooit meer te vergeten!!

Kom nu naar Escape Den Bosch en speel bij ons minimaal twee Escape Rooms. We hebben drie kamers namelijk : De Martelkamer, De Casinokamer en Het Atelier van Jeroen Bosch.

Crazy 88
Een knettergek spel met niet 88, maar 30 doldwaze opdrachten in het centrum van Den Bosch. Met de hele groep of in teams worden jullie na een korte uitleg losgelaten met 30 crazy opdrachten en een camera.

Via onze speciale mobiele Crazy 88 website krijg je continu een nieuwe opdracht binnen op je mobiele telefoon, tevens kun je online zien hoeveel punten je hebt verzameld. Bij 2 teams ontstaat er al snel een mooie strijd omdat je elkaars punten ook kunt zien. Welke groep de meeste opdrachten succesvol heeft volbracht is de uiteindelijke winnaar. Uiteraard is de film die jullie later ontvangen het bewijs of de punten wel op de juiste wijze behaald zijn. Erg leuk om weer eens bij elkaar te komen en terug te zien hoe jullie deze opdrachten hebben voldaan met z’n allen.

Diner
Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch

- Picasso (Luxe 3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- CinQ (keuze uit verschillende menu's)
- Restaurant van Puffelen (3-gangen keuze menu)

 

Voorbeeldprogramma*:
Escape Room
Crazy 88
Diner 


14:00 tot 15:45 uur
15:45 tot 18:45 uur
19:00 tot 21:30 uur 

*De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen. 

Tarieven vanaf 7 personen*:

I.c.m. Restaurant Picasso
I.c.m. Restaurant Sakana 
I.c.m. Restaurant CinQ
I.c.m. Restaurant van Puffelen


van € 79,50 voor € 74,50 p.p. 
van € 71,50 voor € 66,50 p.p.
van € 68,00 voor € 62,50 p.p.
van € 73,00 voor € 68,00 p.p. 

*Deze prijzen zijn incl. 2 drankjes naar keuze.