22 t/m 28 personen

Escape Programma

Komen jullie met een groep van 22 tot 28 personen? Dan hebben wij voor jullie een heel leuk Escape programma ontwikkeld waarbij 4 groepen tegen elkaar gaan strijden en iedereen 2 Escape Rooms speelt. Het gezelschap zal in 4 groepjes worden verdeeld. Jullie spelen dan allemaal 2x een kamer van een half uur in 3 rondes. Een ronde duurt 30 minuten. Op deze manier is elke groep in totaal een uur bezig met het spelen van beide kamers en spelen jullie allemaal tegen elkaar. De groep die het snelst uit de kamers weet te ontsnappen mag zich de winnaar van de Escape Room noemen! Met een groep van 22 t/m 28 personen zijn jullie ongeveer 2 uur en een kwartier bij ons binnen. De wachtende groepen kunnen worden opgevangen in onze lounge voor eventueel een drankje, maar we kunnen ook voor jullie de PubQuiz of het Escape Boxspel aanbieden.

Toelichting PubQuiz
Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Sinds welk jaar is GTST op tv te zien? We laten in de quiz 8 verschillende categoriën terug komen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer of de zanger moeten raden. Probeer samen met je team zo snel mogelijk alle antwoorden juist te beantwoorden. 

Toelichting Escape Boxspel
In de pauze kunnen jullie er ook voor kiezen om ons Escape Boxspel te spelen. Met dit spel wanen jullie je in een ware Escape Room Experience. Door het oplossen van raadsels en opdrachten kunnen de sloten worden geopend en kom je steeds verder in het spel. Maar pas op! Soms kun je bepaalde dingen nog niet oplossen voordat je het andere opgelost hebt.

Voor dit spel hebben jullie 30 minuten de tijd, wat dit een leuke opvulling van jullie pauze maakt.  

Boek nu dit Escape arrangement en ga naast de Escape Room nogmaals de strijd met elkaar aan met onze PubQuiz of ons Escape Boxspel. Welk van de 4 teams gaat de beste tijd neer zetten?

Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de Escape Room te boeken en in de pauze een drankje te nuttigen in onze gezellige lounge. 

Het programma ziet er dan als volgt uit:

Ronde 
1
2
3

Escape Room
Groep 1 + 2 + 3
Groep 2 + 3 + 4
Groep 1 + 4

PubQuiz of Escape Boxspel
Groep 4
Groep 1
Groep 2 + 3

 

Tarieven ma t/m do*: 
Escape Room €17,- p.p.
Incl. PubQuiz €27,50** p.p.
Incl. Boxspel €27,50** p.p. 

Tarieven vrij t/m zo*:
Escape Room €19,- p.p
Incl. PubQuiz €29,50** p.p. 
Incl. Boxspel €29,50 ** p.p.

*Alle genoemde tarieven zijn incl. BTW.
** Escape Room incl. PubQuiz of Boxspel is altijd incl. 1 drankje naar keuze.