Escape Room

Op deze pagina vind je alle informatie over onze Escape Room mogelijkheden. Hieronder is een overzicht gemaakt met verschillende opties. Met hoeveel personen zijn jullie? Klik snel op de juiste foto en zie welk programma bij jullie past! Naast de Escape Rooms bieden wij ook de nieuwe Escape City Game aan. Op zoek naar een compleet dagprogramma of een heerlijke diner aansluitend aan jullie Escape Room? Ga dan naar Arrangementen!

NIEUW! Jeroen Bosch kamer

NIEUW! Jeroen Bosch kamer

Onze nieuwe Escape Room: "Het atelier van Jeroen Bosch", is vanaf nu te boeken! Reserveer nu deze kamer in combinatie met één van onze andere Escape Rooms en help het atelier te herstellen! 

3 t/m 7 personen

3 t/m 7 personen

Boek nu met jullie groepje van 3 t/m 7 personen de Escape Room en jullie spelen altijd 2 van onze 3 Escape Rooms.

8 t/m 14 personen

8 t/m 14 personen

Speel met een groep van 8 t/m 14 personen in twee groepjes en ga de strijd met elkaar aan! Wie weet er als eerste te ontsnappen uit de martelkamer, de casinokamer of de Jeroen Bosch kamer?

15 t/m 21 personen

15 t/m 21 personen

Met 15 t/m 21 personen spelen jullie in 3 groepjes een spannende battle, waarbij elk groepje altijd 2 van onze 3 Escape Rooms speelt.

22 t/m 28 personen

22 t/m 28 personen

Speel met je groep van 22 t/m 28 personen een compleet Escape Programma. Je speelt 2 van onze 3 Escape Rooms & de spannende Escape Lounge Spellen!

29 t/m 42 personen

29 t/m 42 personen

Boek nu het Escape Programma XL voor jullie groep van 29 t/m 42 personen en ga op verschillende manieren de strijd aan met elkaar!

Escape City Game

Escape City Game

Ga op pad in de binnenstad van Den Bosch en kraak alle codes van de sloten! Lukt het jullie om binnen de beschikbare tijd alle raadsels en opdrachten op te lossen?