Escape City Game, Pub Quiz & Diner

Escape City Game
De Escape City Game is een speciaal ontworpen Escape Spel in de binnenstad van Den Bosch. Escape Rooms zijn voornamelijk gebouwd voor kleine groepen. Met de gehele binnenstad als Escape Room is de Escape City Game de ideale Escape ervaring voor grote én kleine groepen.

Met verschillende aanwijzingen, een kist vol attributen, verzegeld met meerdere sloten en de binnenstad van Den Bosch als Escape Room gaan jullie alle codes kraken. Lukt het jullie om samen de sloten te openen en op tijd terug te zijn voor de finale?

Pub Quiz
Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons? Aan wie is de animatiefilm Happy feet opgedragen? Sinds welk jaar is GTST op tv te zien? We laten in de quiz 8 verschillende categoriën terug komen en laten jullie ook muziekfragmenten horen waarvan jullie het nummer of de zanger moeten raden. Probeer samen met je team zo snel mogelijk alle antwoorden juist te beantwoorden.

Diner
Maak dit leuke dagprogramma compleet met een heerlijk diner bij 1 van de onderstaande restaurants in het centrum van Den Bosch

- Picasso (3-gangen keuze menu)
- Sakana (onbeperkt Sushi, Grill & Tempura)
- CinQ (keuze uit verschillende menu's)

Voorbeeldprogramma*:
Escape City Game
Pub Quiz
Diner 

 

14:00 tot 17:00 uur
17:00 tot 18:00 uur
18:00 tot 20:00 uur  

*De aangegeven volgorde van de activiteiten en de tijden zijn slechts een voorbeeld en naar jullie wens aan te passen.

Tarieven op aanvraag